Малък контингент от възпитаници на университета Дюк се противопоставиха на

...
Малък контингент от възпитаници на университета Дюк се противопоставиха на
Коментари Харесай

Про-палестинските протести намаляват в кампусите, тъй като завършването на колежи в САЩ е белязано от предизвикателни действия

Малък контингент от ученици на университета Дюк се опълчиха на про-израелския комедиант Джери Сейнфелд, говорейки първоначално им в Северна Каролина в неделя, с към 30 от 7000 студенти напущат местата си и скандират „ свободна Палестина “ измежду комбинация от освирквания и възгласи.

Някои развяваха алено, зелено, черно и бяло палестинско знаме. Зайнфелд, чийто едноименен ситком беше един от най-популярните в историята на американската телевизия, беше там, с цел да получи почетна докторска степен от университета.

Стендъп комикът, трансформирал се в артист, който взе участие в новия филм на Netflix “ Unfrosted ” обществено поддържа Израел, откогато той нахлу в Газа, с цел да разбие Хамас, откакто организацията атакува страната и умъртви към 1200 души в Южен Израел на 7 октомври. Последвалата война е умъртвила близо 35 000 души в Газа, най-вече дами и деца, съгласно към Министерството на здравеопазването на Газа, което не прави разлика сред цивилни и бойци.

Малкият студентски митинг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР