72 дена ни вест, ни кост от безследно изчезналата брокерка

...
72 дена ни вест, ни кост от безследно изчезналата брокерка
Коментари Харесай

Ни вест, ни кост от изчезналата Теодора Бахлова

72 дни ни новина, ни кост от безследно изчезналата брокерка от Бургас Теодора Бахлова. 47-годишната жена потъна вдън земя, откакто на 29 октомври излезе от вкъщи си на ул. „ Оборище” №38 в спортно облекло и потегли с такси, което я оставя пред някогашния хотел „ Бриз”. Една-единствена камера по бул. „ Булаир” е засякла придвижването ѝ по тротоара около библиотека „ Пейо Яворов” и постройката на Регионалния синдикален съюз „ Подкрепа”. Веднага по-късно следите ѝ се губят.

Роднини и близки на Бахлова към момента не могат да одобряват обстоятелството, че я няма. Дъщеря ѝ - 22-годишната Християна, не стопира да разгласява носталгични статуси в обществената мрежа, с вяра майка ѝ да се появи:

Най-силно усещане вършат мнения по коледните празници. " Няма подарък на света, който да размени изчезналите хора за Коледа ", " Пожелавам си на този свят ден (24.12.2020г.) единствено и само ти да бъдеш моето коледно знамение, мамо. Дано си някъде там и се подготвяш за твоя обичан празник...Обичам те и ще те очаквам у дома! ", " Сега съзнавам думите: " Някой ден ще видиш какво ще е без мен " - видях и не желая повече. Идват обичани празници и се апелирам да се случи знамение и да прегърна моята майка още веднъж. Аз, баба и всички твои близки, мамо, те чакаме и няма да се откажем! ", са единствено част от чувствените послания от профила в обществените мрежи на момичето.

Анализираните записи от камери в сектора по улиците „ Княз Ал. Батенберг” и „ Филип Кутев”, както и тесните улички, водещи към Морското казино и Моста, сочат че до Моста не е стигала. Счита се, до този миг, че Бахлова не е пресичала тротоара, с цел да се ориентира към Морската градина, където е наситено с видеокамери. Вероятността да е поела вляво, незабавно след постройката на КТ „ Подкрепа” е доста огромна. По-нагоре по бул. „ Булаир” – в посока ул. „ Цар Симеон I”, силуетът ѝ не се засича. Днес, два месеца и половина към момента не е разкрита мистерията с изчезналата богата брокерка на недвижими парцели Теодора Бахлова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР