7. ХоландияМоже да ви се стори изненадващо, но в тази

...
7. ХоландияМоже да ви се стори изненадващо, но в тази
Коментари Харесай

Къде са най-красивите жени в света

7. Холандия

Може да ви се стори изненадващо, само че в тази страна има доста красиви дами. Изглеждат ужасно, заради междинната височина – 170 см и всички са доста слаби. Синият е най-често срещаният цвят на очите при холандските дами. Също по този начин множеството от тях са русокоски, което им придава още повече хубост. Струва си да се означи, че за тях е всекидневно да се подлагат на диета и дамите съвсем постоянно остават слаби и мощни.

6. Венецуела

Във Венецуела живеят и много високи дами. Средната им височина е 167 см и е една от най-големите в света. Почти всички дами, живеещи в тази страна, имат кафяви очи и мрачен цвят на кожата. Косата им също е с тъмни нюанси, което значи, че всички те са много сходни между тях. Венецуелките са доста привлекателни и може би едни от най-красивите.

5. Етиопия

Жените на тази африканска страна са освен най-красивите на континента, само че на процедура в целия свят. Те постоянно имат доста черни очи и буйна черна коса, което ги кара да наподобяват много забавни. Те имат относително ниска междинна височина – единствено 160 см, само че от време на време доближават до 190 см. Имат стройни фигури и доста верни черти на лицето, заради което попадат в листата.

4. Китай

Нямаше по какъв начин да не включим в листата красиви китайки. Отличителна линия на китайските дами е, че те са измежду най-ниските в света. Средната им височина е единствено 155 см. Освен тесните си очи, заслужава да се означи, че имат права черна коса и стеснен, прав нос. Кафявите очи и тъмният цвят на кожата също им придават доста прелъстителен тип. Струва си да се означи, че имат доста висок коефициент на просветеност.

3. Русия

Разбира се, съветските девойки също са включени в тази ранглиста. Няма да приказваме за цяла Русия, а единствено за европейската част. Средната височина на хубавиците е към 165 см. Цветът на очите е доста разнороден: кафяв, зелен, наследник. Кафява и златиста коса е присъща за рускините. Те се характеризират с тесни черти на лицето и удължена форма на главата. Руските модели са едни от най-хубавите в света.

2. Швеция

Швеция е известна и със своите красиви дами. Средната височина на шведските хубавици – 165 см, което не е изненадващо. Разбира се, русите и постоянно даже бели коси са типични за дамите в района. Най-често те, несъмнено, имат зелено-кафяви очи, само че чисто зелените също не са необикновени. Заслужава да се означи и фактът, че те имат доста добра физика, тъй като водят здравословен живот.

1. Украйна

Именно украинките се смятат за най-красивите девойки. Средната им височина е 166 см. Най-красивото са зелените им очи, които имат доста вярна и съвсем съвършена форма. Разбира се, русата коса е доста по-често срещана в страната, само че се среща и тъмна коса, въпреки и рядко. Те имат доста стройна фигура и кръгло, безпрепятствено лице. И точно те се смятат за най-красивата народност измежду всички дами в света, пише БГНЕС. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР