Абсолвенти от Педагогически колеж към ВТУ Св. Св. Кирил и

...
Абсолвенти от Педагогически колеж към ВТУ Св. Св. Кирил и
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на абсолвенти от Педагогически колеж – Плевен

Абсолвенти от Педагогически лицей към ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” получиха на тържествена гала през днешния ден дипломите си за приключено висше обучение. Т



е се дипломират в трите съществени специалности на колежа – „ Начална учебна педагогика ”, „ Начална учебна педагогика с британски език ” и „ Предучилищна педагогика с британски език ”. От името на локалната власт посетител на празника бе заместник-кмета на Община Плевен Елина Димитрова, която поздрави випуска на колежа с дипломирането.



„ За мен е чест да ви поздравя от името на кмета доктор Валентин Христов и екипа ни. Сигурна съм, че днешният ден ще остане в персоналния ви календар, като един от най-важните ви дни. Поздравявам ви с вашия избор да бъдете учители, тъй като да си учител е и задача, и голяма отговорност. Пожелавам ви преди всичко да сте здрави, да вярвате в себе си и да мечтаете самоуверено. Има три значими качества – разсъдък, сила и добрина. Използвайте вашия разсъдък, с цел да го развивате, с сила градете бъдещето си и най-важното - бъдете положителни хора. Пожелавам ви триумф в благородната и виновна специалност на преподавателя “, обърна се към абитуриентите Елина Димитрова.

Специален посетител на днешната гала бе заместник-ректорът на ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” доц.д-рАннаИванова, която връчи дипломите на част от абитуриентите. На добър час на випуска пожела и доцент доктор Боряна Здравкова – шеф на колежа. Обявени бяха имената и на 25 завършващи студенти, осъществили се към този момент в разнообразни просветителни институции в страната.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР