Алек Младенов снощи изгони Йоана Младенова от Ергенът. Очаквано за

...
Алек Младенов снощи изгони Йоана Младенова от Ергенът. Очаквано за
Коментари Харесай

Йоана за Алек: Все още не ми е ясно що за мъж би направил това с жена!

Алек Младенов нощес изгони Йоана Младенова от " Ергенът ". Очаквано за феновете и супер ненадейно за нея в оня миг. Някои се майтапиха, че вместо да вземе момата с неговата фамилия, че да им е по-лесно, той я натири... Разбира се, това е в кръга на майтапа.

Истината обаче е, че Йоана в действителност е била влюбена в синеочкото, както сама призна през днешния ден, месеци по-късно. И към момента няма мъж до себе си. Може би, тъй като е изгубила религия в мощния пол поради Алек?!

Да, ненапълно се оказа тъкмо по този начин. Йоана не крие, че е била грубо засегната и разочарована и даже може да каже, че Младенов я е излъгал. " Всъщност той май излъга всички. И мен, и останалите две девойки на финала, и даже другите, с които се държеше влюбено преди този момент. Не знам по какъв начин може да целуваш някого с такава пристрастеност, да приказваш любовни думи и да се държиш като бясно влюбен, когато в действителност не си. Грозно е. Все още не мога да схвана какъв мъж би го предизвикал на жена ", споделя Йо.

И напомня думите на Алек, който не спираше да дудне и пред момите, и пред екипа, че е мъж, който в никакъв случай не би наранил жена. " Не единствено го направи, само че го направи професионално. Не знам, стартирам да си мисля, че в действителност ме е избавил от себе си. Ако мъж е кадърен на това в предаването, на какво ли е кадърен в действителния си живот ", разяснява Йоана Младенова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Йоана Младенова Ергенът Йо Йоана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР