Освен че е много бърз, 3D принтерът Creality K1C се

...
Освен че е много бърз, 3D принтерът Creality K1C се
Коментари Харесай

Creality K1C – този 3D принтер ще ви грабне с бързината си


Освен че е доста бърз, 3D принтерът Creality K1C се отличава с модерния си дизайн

Когато излязоха на пазара преди повече от една година, 3D принтерите от серията K1 на Creality провокираха голямо вдъхновение измежду потребителите, поради високата си скорост от 600 мм /сек и други преимущества . След броени месеци Creality пусна още един първенец по скорост – модела K1C, който надгра ди известния K1. Ето защо устройство става въпрос.

Моделът предложи същата висока скорост, само че и по-надеждна система за екструдиране, по-добра съгласуемост с разнообразни влакна, AI камера, въздушен филтър и други усъвършенствания. Тази скоростна машина за 3D щемпел със забележителни умения се предлага в този момент на много конкурентна цена от €469,4 след ваучър за отстъпка SKUBNR3 в онлайн магазина Tomtop. Можете да се възползвате изцяло от преференциалната цена при заплащане с PayPal , категорично прецизираха от доставчика.

Creality K1C може да работи с влакна, цялостни с въглеродни нишки, като PLA-CF и PETG-CF

Да разгледаме в детайли преимуществата на модела, които го издигат до качествата на професионалните 3D принтери. K1C разполага с напълно железен екструдерен комплект, който може да се похвали с 1000 часа екструдиране без задръстване. Подобрен от усилваща пружина и сферично бутало, екструдерът обезпечава крепко захващане на нишката, което няма да се отпусне.

Същевременно Unicorn дюзата на, интегрирана с топлинно спиране, блокира пълзенето на топлината и може елементарно да се смени с една ръка. Нещо повече дюзата има връх от закалена стомана, тъй че може да работи с влакна, цялостни с въглеродни нишки, като PLA-CF и PETG-CF, които се употребяват необятно в индустриалния щемпел, поради тяхната механична здравина и непоклатимост на размерите.

Creality K1C може да се употребява за печатане на разнородни модели

Новият K1C принтер усъвършенства още повече отличната охладителна система на своя предходник K1. Вентилаторите за горещо и отчасти изстудяване на печатащата глава към този момент са динамично уравновесени, тъй че е по-малко евентуално да се люлеят по време на работа, минимизирайки звъненето или призрачните изображения.

Друго преимущество на е, че този 3D принтер е „ plug and play ”, авансово съединен. След бързото зареждане принтерът се калибрира автоматизирано и е подготвен за качествена работа, без да се сблъсквате с разочароващи проби. Самият принтер е стилен и лек – с размери 355x355x482 мм и тегло 12,4 кг, а работната му област е с размер 220x220x250 мм.

Работната област на Creality K1C има размер 220x220x250 мм

С появяването на този модел, повече консуматори ще могат да се възползват от опциите на изкуствения разсъдък. K1C идва общоприетоо оборудван с AI камера, която може да следи печата вместо потребителя и интензивно предизвестява, в случай че възникне неточност. Освен това принтерът има съвременен външен тип и е забавен за наблюдаване по време на работа. Разполага и с 4,3-инчов пъстър тъчскрийн.

Когато обособена разпечатка се провали при партиден щемпел, можете просто да я изключите от групата, тъй че останалите разпечатки да не бъдат наранени, което е още една страхотна функционалност на. Принтерът също е станал по-сигурен и постоянен, с помощта на амортисьорната панта и авансово конфигурираните амортисьори.

В облака Creality Cloud са налични голям брой безвъзмездни 3D модели

Трябва да отбележим и съществуването на доста качествени спомагателни аксесоари. Освен това и хардуерът, и софтуерът на K1C са с отворен код. Операционната система Creality OS поддържа разширени функционалности като линейно придвижване и разрешава на всеки да персонализира принтера.

приема файлове от USB устройство или през Wi-Fi. За по-мащабни съоръжения, слайсерът Creality Print разрешава на потребителите да ръководят дейно плантация за щемпел през LAN мрежа. А в облака Creality Cloud са налични голям брой безвъзмездни 3D модели.

3D принтерът е „ plug and play ” – доставя се авансово съединен

Можете да купите бързия 3D принтер тук: – за €469,4 след ваучър за отстъпка SKUBNR3 в онлайн магазина Tomtop, като цялостната отстъпка се ползва при заплащане през PayPal. Принтерът се доставя гратис от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР