51-годишната австралийска гражданка Мери Кребтри отрови 26-годишния си син Джонатан

...
51-годишната австралийска гражданка Мери Кребтри отрови 26-годишния си син Джонатан
Коментари Харесай

Потресаваща жестокост: Майка отрови децата си с увреждания, за да получи огромна застраховка

51-годишната австралийска гражданка Мери Кребтри токсини 26-годишния си наследник Джонатан и 18-годишната си щерка Ерин, с цел да получи застрахователно обезщетение от към 1 млн. $ след гибелта им, оповестява " Дейли Мейл ". Съобщава се, че злокобната майка в течение на дълъг интервал от време е принуждавала инвалидите Джонатан и Ерин да одобряват лекарство, което в последна сметка е довело до тяхната мудна гибел. Най-напред умряла Ерин като се считало, че момичето се е самоубило. Пет години след нея и Джонатан я последвал, а този път майка му написала даже подправено предсмъртно писмо, с което той сякаш съобщавал желанието си да се самоубие.



Както се изяснило от следствието, Кребтри изпитвала пристрастеност към риалити шоута. Тя била член на разнообразни групи от фенове на тв предаванията, както и разгласила непрекъснато в обществената мрежа фотоси от тях.



В момента майката изрод е задържана като е упрекната в убийството на двама души и машинация. Процесът ще се организира на 12 февруари и Кребтри ще се намира зад решетките до тогава.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР