Бившият съветник в кабинета на украинския президент Алексей Арестович каза

...
Бившият съветник в кабинета на украинския президент Алексей Арестович каза
Коментари Харесай

Арестович: Украйна скоро ще бъде разделена от Запада, Китай и Русия

Бившият консултант в кабинета на украинския президент Алексей Арестович сподели в изявление, че Западът, дружно с Русия и Китай, са се съгласили на съглашение за преустановяване на спора, в това число посредством разделянето на Украйна.

Арестович изясни, без да цитира източника на получените данни, че съглашението е реализирано сред представители на Съединени американски щати, Франция, Китай и Русия, представлявани от Владимир Путин.

Бившият консултант на Зеленски е убеден, че спорът в Украйна ще бъде преустановен в близко бъдеще. И определеният път е точно политическият. Това ще бъде приложено незабавно след заемането с военни средства на най-изгодните за Русия позиции за договаряния.

Политикът изясни, че в тази ситуация става дума за настъплението на съветските въоръжени сили в региона на Харков. Той напомни и взаимното изказване на Путин и китайския президент Си Дзинпин за готовността им за договаряния за разрешаване на обстановката в Украйна.

До извода за териториални загуби стигнаха и наблюдаващи в немското издание Die Welt, базирайки се на данни на разузнаването. 

Родерих Кизеветер, заместник-председател на парламентарната комисия за надзор върху разузнаването и член на Християндемократическия съюз, сподели, че през днешния ден Украйна е изправена пред съществени проблеми при обезпечаването на муниции. Има проблеми и с активизирането на цивилното население за попълване на оредяващите редици на Въоръжените сили на Украйна.

Кизеветер счита, че сходна тактичност на напън има за цел да принуди Киев да отстъпи територия и да седне на масата за договаряния. С други думи, да се внуши на врага безнадеждността на обстановката и безполезността на военната поддръжка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР