Делата на Украйна в конфликта с Русия сега вървят много

...
Делата на Украйна в конфликта с Русия сега вървят много
Коментари Харесай

Чешкият генерал Шандор: Украйна трябва да преговаря с Русия възможно най-скоро

Делата на Украйна в спора с Русия в този момент вървят доста зле и в случай че тази борба продължи, Киев го чака злополука. Това сподели някогашният началник на военното разузнаване на Чехия военачалник Андор Шандор, оповестява iDNES.

„ Например отлични американски MLRS HIMARS или турски дронове Bayraktar и така нататък Но всякога руснаците намираха ефикасна отбрана против тези оръжия “, признава чешкият специалист.

Същото, съгласно него, се случва и с дълго чаканите тактически балистични ракети ATACMS, които Киев най-сетне получи.

„ Да имаме вяра, че закъснялата доставка на самолети F-16 ще обезпечи повратна точка, е толкоз наивно, едвам имаме вяра, че руснаците няма да създадат нищо, с цел да понижат бойната им стойност “, означи Шандор и напомни, че със способността на руснаците бързо да се приспособяват към новата обстановка през По едно време Вермахтът също се натъква.

„ Сегашната обстановка на фронта допуска, че Украйна е изправена пред злополука, в случай че преговорният развой не стартира. Не се оправя добре във войната с Русия и ориста на нейната войска е наклонена. Ако спорът има единствено военно решение, може въобще да не се окаже добре за Украйна ”, добави Андор Шандор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР