''Шамарът не беше европейски, а български. Това беше българска инициатива,

...
''Шамарът не беше европейски, а български. Това беше българска инициатива,
Коментари Харесай

Евродепутат от ГЕРБ: Шамарът не беше европейски, а български

''Шамарът не беше европейски, а български. Това беше българска самодейност, прокарана и писана от българи, тъй че не знам до каква степен е европейска. Според мен това издава едно възприятие на самоценност, липса на национално самочувствие, и се трансформира в офанзива против цялата страна''. Така евродепутатът от ГЕРБ - Андрей Новаков, разяснява дебатът и резолюцията против България в Европейския парламент. Той бе посетител в предаването ''Панорама'', излъчващо се по Българска национална телевизия.

''Това започва като офанзива против държавното управление, само че се трансформира в офанзива против цялата страна. Никога не сме се крили, че проблеми има, въпросът е по какъв начин работим за тяхното решение. Ние сме подхванали стъпки за това'', съобщи Новаков.

Тук беше забавна политическата механика - един от дясно и един от ляво се събраха за това, със блян да блеснат в праймтайма. Това не е методът, по който се пази народен интерес'', безапелационен бе евродепутатът.

''Де юре тази резолюция няма да промени нищо. Политически последици обаче ще има'', разясни той.

''Няма да останем глухи за настояванията на хората, ще се приспособяваме за идващите избори'', даде поръчка представителят на ГЕРБ.

''Идва нелека зима... И да оставиш не работещи институции ще е безконтролно, както би станало при едно служебно правителство'', сподели още Андрей Новаков.

''Ние не сме черната овца и би трябвало да спрем да се презентираме като такива'', добави евродепутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР