Хърватският вратар Динко Хоркаш е поставил смущаващи финансови изисквания на

...
Хърватският вратар Динко Хоркаш е поставил смущаващи финансови изисквания на
Коментари Харесай

Динко Хоркаш озадачил Левски със своите финансови изисквания

Хърватският вратар Динко Хоркаш е сложил смущаващи финансови условия на Левски, с цел да подпише контракт. Както е известно, от " Герена " желаеха да привлекат стража на Локо (Пловдив) за титуляр, заменяйки Пламен Андреев. Хоркаш обаче изискал 30 000 евро месечна заплата, плюс 150 000 евро на ръка, при сключване на договора. В този миг договарянията били прекъснати.

За интереса към Хоркаш удостовери и наставникът Николай Костов. Според неговите думи диалози с вратаря е имало, само че внезапно те затихнали. " Преговаряли ме с Хоркаш, само че не разбрах какво се случи ", разяснява Костов на една от последните си изяви пред медиите.

Както е известно, през този сезон Левски имаше сериозен проблем с вратарския пост. След няколко неуверени изяви на Андреев, Костов реши да го смени с Иван Андонов тъкмо за мача с ЦСКА-София. " Сините " изгубиха с 0:2, а 20-годишният Андонов сподели, че не е подготвен за огромните упования от страна на последователите. Впоследствие Костов върна Пламен Андреев, само че дружно с това не пропускаше всеки комфортен миг да го подлага на критика. Според него, Андреев не поема задоволително отговорност в решаващи мигове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР