20 лунен денМного сериозен и интересен ден!Време за духовно преобразяване,

...
20 лунен денМного сериозен и интересен ден!Време за духовно преобразяване,
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 4 юни 2017 година

20 лунен ден

Много сериозен и забавен ден!

Време за духовно видоизменение, превъзмогване на подозренията, въодушевление, познаване на галактическите закони. Енергетиката на това лунно денонощие ни дава мощ за нравствен растеж. В този ден е елементарно да отхвърлиш всички подозрения, да приемеш най-после значимо решение и да извършиш значима постъпка – и по този метод да се изкачиш в развиването си на по-високо равнище. Не се съмнявайте, прескачайте бариерата, която ви се е изпречила – този ден е основан за победа над себе си.

Този ден е най-хубавият за недояждане и за духовно просветление. Не е желателно да се яде месо.

Трябва да преодоляваме своята надменност, надменност, неодобрение и диктаторски пристрастености.

Възможно е да се появят ексцентрични, разнообразни, реформаторски хрумвания, които ще сложат началото на един нов стадий в живота ви. Споделяйте ги с вашите другари, тъй като в тяхно лице ще видите ваши подръжници и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Отдайте се в този ден на вашите другари, разтоварвайте се взаимно, с вашите обичани действия. Ще си прекарате отлично, не се съмнявайте въобще.

От друга страна, денят е с прекомерно натоварена и комплицирана енергетика в областта на персоналните взаимоотношения.

Противопоказани са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР