20-годишният Красимир Вълчанов от бургаския квартал Славейков е младият шофьор,

...
20-годишният Красимир Вълчанов от бургаския квартал Славейков е младият шофьор,
Коментари Харесай

Стана ясно кой е младежът, паркирал реното си в нощен бар в Бургас

20-годишният Красимир Вълчанов от бургаския квартал „ Славейков ” е младият водач, който заби реното си в дискотека в неделя сутринта. Това оповестява " Флагман ", базирайки се на отлично осведомени източници. Красимир карал много бързо дребната количка, само че внезапно изгубил надзор и до момента в който се усети, се врязал в оградата пред нощния клуб. Последвал конфликт с дърво и електрически дирек, преди френският автомобил да спре тъкмо пред входа на заведението.



Това действително предотвратило по-сериозни последствия от злополуката, защото в този миг дискотеката се пукала по шевовете. Самият Красимир се разминал единствено със сериозна нерешителност след серията от удари. Неговият другар Емил потърпевш, само че единствено е прегледан в УМБАЛ-Бургас и е пуснат да се лекува вкъщи си.



Младият водач имал брошура едвам от 4 месеца. Красимир е тестван с дрегер за алкохол, само че показанията му са в нормата – 0,17 промила. Така той ще носи отговорност само за материалните вреди след случая.

Красимир няма престъпни прояви досега. Негови познати го разказват като положително момче и настояват, че неопитността му зад кормилото и високата скорост довели до тежката злополука в ранната неделна заран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР