Изборите за място в законодателния орган на Манитоба, заемано преди

...
Изборите за място в законодателния орган на Манитоба, заемано преди
Коментари Харесай

Elections Manitoba обявява подробности за гласуването за Tuxedo partielection

Изборите за място в законодателния орган на Манитоба, заемано преди този момент от някогашния министър председател Хедър Стефансън, са единствено след седмици и Elections Manitoba желае гласоподавателите да знаят своите благоприятни условия.

< img decoding= " async " src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade „ >

Гласуването за ездата на смокинг ще се организира на 18 юни, само че жителите на региона имат редица способи, по които могат да гласоподават.

Предварителното гласоподаване стартира на 8 юни и продължава до 15 юни, избори Манитоба сподели в локалната изборна работа Tuxedo (3525 Roblin Boulevard или Saint Demetrios Greek Orthodox Church (2255 Grant Avenue). Предварителни бюлетини могат да бъдат пуснати сред 8:00 и 20:00 или обяд и 18:00 в неделя, която попада в границите на това седмица.

Обитателите на Tuxedo, които ще отсъстват от ездата в деня на изборите и по време на интервала на предварителното гласоподаване, могат да канд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР