Зодия Водолей да не приема покани във Фейсбук и другите

...
Зодия Водолей да не приема покани във Фейсбук и другите
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 юни: Да не приема покани във Фейсбук зодия

Зодия Водолей да не приема предложения във Facebook и другите обществени мрежи и да се въздържа от контакт с непознати. 

Ето хороскопа на

Овен

Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.

Телец

През този ден точно музиката ще помогне на Вас и Вашия обичан човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана вярно, като се имат поради настроенията и желанията ви. Към това мощно оръжие би трябвало да се отнасяте деликатно и внимателно.
 

Близнаци

Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.
 

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.
 

Лъв

В този ден би трябвало да се опасявате от всички представители на противоположния пол,отговарящи на Вашите условия за външна прелест като цяло, и хубост – в частност. Те могат дори със самото си битие да Ви накарат да се замислите, до какъв брой Вашата половинка се явява за Вас точния избор.
 

Дева

Днес за Вашия обичан човек ще бъде извънредно значимо да знае, че в действителност Ви е необходим и фактически Ви е забавно да поддържате връзка с него на разнообразни тематики. Ако няма тази убеденост, много дълго ще се наложи да го извеждате от меланхолия по-късно.
 

Везни

Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.
 

Скорпион

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно.

Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
 

Стрелец

Ако сте подготвени да насочите обстановката в своя персонален живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с индивида, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени съществено, би трябвало да бъдете оптималната почтеност. Затова не се опасявайте да разкажете искрено за това, което чувствате.

Нали в случай че желаете да поверите някому своето сърце, би трябвало да започнете със своите страсти.

Колкото по-скоро започнете този диалог, толкоз по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове.

 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек няма да се прииска доста съществено да се замисли за аргументите на Вашето въодушевление, без значение дали то е положително или неприятно. Подгответе се, че ще Ви схване такива, каквито сте и няма да се старае да промени у Вас каквото и да било, даже и да Ви се прииска противоположното.
 

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Не приемайте предложения във Facebook.
 

Риби

Предстои ден, подобаващ за другарство и пътешестване. Пътешествие би Ви донесло приятни страсти. Вероятни са проблеми със здравето, изключително вечерта. Затова се пробвайте да ги предотвратите, до момента в който е време. На работата ще бъдете неуморими, като ще поемете доста нови отговорности. Избягвайте дейните занимания със спорт, тъй като има възможност от контузии.Вечерта връзките с близките ще се усложнят и са вероятни прояви на експанзия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР