194 депутати дойдоха за последното заседание на 44-то народно събрание.

...
194 депутати дойдоха за последното заседание на 44-то народно събрание.
Коментари Харесай

Закриха 44-то НС само с един министър

194 депутати пристигнаха за последното съвещание на 44-то национално заседание. Министри не участваха. Малко по-късно към депутатите се причисли екоминистър Емил Димитров-Ревизоро.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова отчете, че този мандат не е бил лек. Тя посочи пандемията, която беляза работата на законодателния орган.

Българската здравна система удържа на натиска, акцентира Дариткова.

И през днешния ден, по думите й, медиците не престават да лекуват пациентите. Тя отдаде значимото и на Националния действен щаб (НОЩ). В моменти на сходни тествания българското общество се нуждае от единение, безапелационна бе Дариткова.

Дариткова се надява следващият парламент да има повече поле за консенсус. В идващите години национални цели са участието в Еврозоната, както и икономическата промяна.

Депутатите от Движение за права и свободи не прочетоха декларация.

Депутатите използваха времето за заявления да си създадат селфита в пленарна зала. Председателят на 44-тото национално събрание Цвета Караянчева също взе думата. Всеки от нас ще отнесе разнообразни мемоари, акцентира тя. 

Поуката от позволените в предишното неточности да носят бъдещите депутати ветерани, пожела тя на идващите. А тези, които за първи път ще престъпят прага на Народно събрание, да не не помнят обещанията си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР