Къща с три спални се появи на пазара за по-малко

...
Къща с три спални се появи на пазара за по-малко
Коментари Харесай

Къща с три спални се продава за £45 000 - но ще имате работа да я намерите

Къща с три спални се появи на пазара за по-малко от £50 000 - само че бъдещите купувачи ще би трябвало да намерят то първо.

Домът е съвсем напълно прикрит под голяма маса плевели, което значи, че всеки евентуален покупател се сблъсква с малко градинарство като една от първите си работни места. За страдание вътрешността не наподобява доста по-добре, с доста стаи, покрити с парчета, плесен и паяжини.

Снимките демонстрират спалня - която може да е била за деца - към момента с двуетажно легло, цялостно с случайни отпадъци, в това число диван за двама, мръсни пердета и замърсен килим. Кухнята наподобява по този начин, като че ли ще има потребност от доста работа, защото всяка повърхнина има потребност от положително разчистване. Земята е цялостна с неразбория, в това число ненаправени кутии.

Соколът наподобява необикновено стар, с диван, който наподобява малко плесенясал и сигурно ще би трябвало да бъде изхвърлен, отпадък на всички места и големи паяжини, висящи от тавана. Самотна лампа стои в ъгъла и излъчва лека светлина над долната ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР