Ани Найт нашумя през 2023 г., когато стана ясно, че

...
Ани Найт нашумя през 2023 г., когато стана ясно, че
Коментари Харесай

„Спах с петима души за един ден – хората ме наричат ​​отвратителна, но мама ме подкрепя“

Ани Найт нашумя през 2023 година, когато стана ясно, че е спала с 300 души за една година, в това число петима за един ден, и след това е уволнена от корпоративната си работа.

Ани неотдавна описа в Шоуто на Кайл и Джаки О за своите авантюристичен полови подвизи, като призна, че е била с 300 мъже и дами през 2023 година, тъй като това я е предиздвикало да се „ усеща добре “ и тя е „ склонна да опита всичко. " Тя даже разкри, че в някои дни може да има срещи с до пет разнообразни души, които намира посредством приложения за запознанства или от лист с постоянни гости, който поддържа.

Задълбочавайки се в прекарванията си, Ани показа с Наистина: „ Имах доста смесени реакции. Някои хора ме подкрепяха извънредно доста и по-късно множеството хора ме съдиха, казвайки, че съм пронизан от ППИ. Че не съм в сигурност и че съм непоносимо. "

Тя също по този начин уточни двойните стандарти в метода, по който обществото гледа на мъжката и женската половост, заявявайки: „ Определено има стигма, по кое време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР