Сърцераздирателното брутално искане на принц Уилям остави принц Хари изолиран

...
Сърцераздирателното брутално искане на принц Уилям остави принц Хари изолиран
Коментари Харесай

Сърцераздирателното брутално искане на принц Уилям остави принц Хари изолиран и сам

Сърцераздирателното брутално искане на принц Уилям остави принц Хари изолиран и самичък, до момента в който беше в учебно заведение.

39-годишният херцог на Съсекс направи разкритието в записките си Spare и съобщи, че огромният му брат е толкоз обезверен да резервира обществения си кръг, до момента в който е в Итън, че даже не е признал Хари. Братята и сестрите, сред които разликата е единствено две години, и двамата посещаваха влиятелното частно учебно заведение като дребни момчета, само че Уилям беше този, който беше решен да се държи надалеч от дребния си брат, макар че Хари твърдеше, че се бори в учебно заведение.

Херцогът си напомни бурните си години в Итън в избухливите си записки и разкри, че се е обърнал към огромния си брат за помощ, откакто бързо осъзнал, че той е „ на път, доста над главата ми “ в Итън. Хари си спомни, че учителите му щели да му кажат, че Уилям постоянно е бил подготвен да му помогне, само че принцът бил с разрушено сърце, когато най-сетне събрал храброст да помоли брат си за помощ.

За всички най-нови вести, политика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР