След редица слухове и различни снимки от доставчици и приближени

...
След редица слухове и различни снимки от доставчици и приближени
Коментари Харесай

Apple представи iPhone 13: Нова камера, нов дисплей и по-голяма батерия

След редица слухове и различни снимки от доставчици и приближени до Apple, ето че един от най-чаканите смартфони за годината вече е тук. На специално събитие тази вечер, компанията от Купертино представи новите си флагмани в лицето на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, както и по-достъпните iPhone 13 и iPhone 13 Mini.

Базовият iPhone 13 Mini споделя идентична визия с миналогодишния iPhone 12 Mini с две основни разлики. Първата е, че изрязаният участък за камерата и различните сензори вече е доста по-малък, а в задната част камерите са разположени диагонално. Също така може да избирате между различни цветове включващи Розово, Синьо, Златисто, Черно и специалният червен (Product RED).
`Apple

По отношение на техническите характеристики, iPhone 13 Mini и стандартния iPhone 13 разполагат съответно с 5.4-инчов и 6.1-инчов OLED дисплей с съотношение 19.5:9. От Apple споделят още, че екранът е с 28% по-ярък, за да се насладите на подобрения HDR режим.

Именно той е и една от промените при камерата, които запазват своята резолюция от 12MP, но с подобрена бленда от F1.8 за широкоъгълната камера, както и подобрение при основния сензор, който позволява по-големи пиксели за по-малко шум при използване на нощния режим.
`Apple

При снимане на видео вече може да изберете нов режим наречен Cinematic Mode, който на практика използва „ размазания “ Portrait Mode при видео, за да създаде усещане за по-професионални кадри.

Всичко това разчита на новият A15 процесор на марката, който е до 50% по-бърз от този при конкуренцията или поне това твърдят от Apple. По-голяма батерия също е налична, като тя е с капацитет от 2406mAh при iPhone 13 Mini и 3095mAh при iPhone 13.
`Apple

Мястото за съхранение при двата смартфона започват от 128GB и достигат до 512GB, а цените от съответно 729 долара и 829 долара след намаление от 30 долара за различни оператори. На по-късен етап ще разберем и цените на устройствата в България. Предварителните поръчки започват от 17 септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР