Започват и ваксинациите в Спешна помощ – София. Първият ваксинират

...
Започват и ваксинациите в Спешна помощ – София. Първият ваксинират
Коментари Харесай

Започва ваксинациите в Спешна помощ – София

Започват и ваксинациите в Спешна помощ – София. Първият ваксинират там е д-р Красимир Манчев. Днес ще бъдат ваксинирани 25 души.

„ Аз се ваксинирам, защото вярвам в науката и това е единственият начин болестта да бъде победена. Не съм боледувал и не съм заразяван “, заяви пред Нова телевизия д-р Красимир Манчев, завеждащ смяна в ЦСМП-София.

Той добавя, че много негови близки вече са изгубили битката със заразата и добави, че няма никакви притеснения относно ваксината.

„ Спокойствието за семейството, близките и пациентите ми е главното нещо, което ме кара да се ваксинирам. Имам близка, която вчера си отиде на 38 години “, добави друг лекар от ЦСМП-София.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17562  Пребиха с железен бокс водач на столичен рейс Пребиха с железен бокс водач на столичен рейс  Американски конгресмен загуби борбата с COVID-19 Американски конгресмен загуби борбата с COVID-19  Учители скочиха поради връщането на децата в клас от 4 януари Учители скочиха поради връщането на децата в клас от 4 януари
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР