Вражеска провокация от страна на Русия – така бившият военен

...
Вражеска провокация от страна на Русия – така бившият военен
Коментари Харесай

Тагарев за сваления дрон на САЩ: Вражеска провокация от страна на Русия

Вражеска провокация от страна на Русия – по този начин някогашният боен министър Тодор Тагарев дефинира от ефира на „ NOVA “ свалянето на американския безпилотен аероплан над Черно море. Той допуска, че решението е било взето на най-високо ниво и най-вероятно самият президент Владимир Путин е бил зает с него.

„ При този случай Съединени американски щати дават първа загуба във войната сред Русия и Украйна. “

Експертът не вижда нищо инцидентно в проблема и счита, че това са преднамерени дейности на водачите. Според него съветските водачи са проигравали сходни проблеми и са пробвали няколко метода да смъкват дрона. Той посочи:

„ Единият е като застанат пред него и дронът попадне под струята им. Тя е извънредно мощна, това внезапно наруша аеродинамиката му и елементарно губи ръководство. Вторият е като са пускали гориво. Третият е това, което споделя и американската страна, че е имало машинален контакт сред един от самолетите и витлото на дрона. Това е доста рисково. Този дрон не маневрира бързо, лети със относително ниска скорост, по постоянна траектория. Не изключвам също по този начин вероятността да е имало и пукотевица против дрона. “

Американският дрон се е движел в интернационалното въздушно пространство , където няма ограничавания, разяснява още Тагарев.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР