Комната на Камарата на представителите излезе със сила в четвъртък

...
Комната на Камарата на представителите излезе със сила в четвъртък
Коментари Харесай

Ню Йорк срещу Тръмп: Камарата на представителите на републиканската партия заобикаля Тръмп пред съдебната зала в Манхатън

Комната на Камарата на представителите излезе със мощ в четвъртък в поддръжка на някогашния президент Тръмп, до момента в който той е изправен пред 18-ия си ден в съда в Манхатън.

Повт. Анди Бигс (R-AZ), Ели Крейн (R-AZ), Лорън Бьобърт (R-CO), Майкъл Уолц (R-FL), Анди Огълс (R-TN), Мат Гетц (R-FL), Ралф Норман (R-SC), Анна Паулина Луна (R-FL), Боб Гуд (R-VA), Майк Уолц (R-FL), Даяна Харшбаргер (R-TN) и Майкъл Клауд (R-TX) се причислиха към Тръмп в четвъртък като Очаква се съдът да изслуша продължаващите показания на някогашния юрист на Тръмп Майкъл Коен.

„ Имаме доста конгресмени и някои сенатори през днешния ден и всички те са надигнати поради това. Дори не мога да допускам. Имаме много конгресмени “, сподели Тръмп пред преса отвън правосъдната зала в четвъртък.

„ Това е доста незаслужено. Бих желал да бъда в тези разнообразни щати, където би трябвало да повеждам акция като всеки различен. Това е развой против Байдън. Всичко това идва от Белия дом и Министерството на правосъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР