Проекти на 29 общини ще бъдат финансирани със 122.1 млн.

...
Проекти на 29 общини ще бъдат финансирани със 122.1 млн.
Коментари Харесай

Коритарова подписа нови 57 споразумения за 122 млн. лв. с общините

Проекти на 29 общини ще бъдат финансирани със 122.1 млн. лева Това става допустимо, откакто районният министър Виолета Коритарова подписано нови 57 съглашения за финансиране на обектите със средства от бюджета.

Готовите съглашения се подписват от време на време, означи министърът и напомни, че плановите оферти не се класират от Министерство на регионалното развитие, а са заложени в държавния бюджет.

Регионалният министър разяснява, че кметовете имат право да изискат задатък за осъществяването на обектите, само че с цел да могат да го употребяват е належащо изискването да е заложено в подписаните от тях контракти с определените реализатори на строително-монтажни работи.

Общините, с които бяха подписани споразуменията, са: Айтос, Алфатар, Белослав, Борино, Брацигово, Бургас, Велико Търново, Главиница, Гърмен, Девня, Доспат, Карлово, Любимец, Марица, Никопол, Павел Баня, Разлог, Родопи, Тервел, Тунджа, Стрелча, Стамболово, Сунгурларе, Провадия, Угърчин, Ценово, Червен бряг, Чипровци и Ямбол.

 
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР