Водещият на ABC News Джордж Стефанопулос се удвои, настоявайки, че

...
Водещият на ABC News Джордж Стефанопулос се удвои, настоявайки, че
Коментари Харесай

Джордж Стефанопулос е непокорен срещу делото за клевета на Тръмп: „Няма да ме уплашат“

Водещият на ABC News Джордж Стефанопулос се удвои, настоявайки, че няма да бъде „ изплашен от това работата ми поради опасност " в сряда, когато го попитаха за делото за клюка на някогашния президент Тръмп против него.

През март Тръмп заведе дело за клюка, откакто Стефанопулос сподели няколко пъти в предаването „ Тази седмица “ на ABC по време на разгорещено изявление по-рано този месец с конгресмен Нанси Мейс, R-S.C., че някогашният президент е „ приет за виновен за обезчестяване “. Федерално жури в Ню Йорк реши, че Тръмп не е виновен за обезчестяване, само че е виновен за полово принуждение и клюка в гражданския развой през 2023 година против колумниста Е. Джийн Карол против Тръмп.

„ [Мейс] фамозно стартира политическата си кариера... когато беше в Народното събрание, говорейки, че е жертва на обезчестяване. И по този начин, аз я попитах, като жертва на обезчестяване, по какъв начин може да поддържа някого който правосъдните заседатели са намерили за виновни за обезчестяване “, сподели Стефано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР