Тереза ​​Мей предупреди Кийр Стармър, че преднината му в социологическите

...
Тереза ​​Мей предупреди Кийр Стармър, че преднината му в социологическите
Коментари Харесай

Тереза ​​Мей замахва нахално срещу Борис Джонсън и Лиз Тръс - но настоява, че Риши Сунак може да спечели

Тереза ​​Мей предизвести Кийр Стармър, че преднината му в социологическите изследвания може да изчезне преди изборите, тъкмо както нейната през 2017 година

Бившият министър председател сподели, че има вяра, че има „ всеки късмет “ Риши Сунак да успее да се задържи на номер 10. Говорейки на събитие в Уестминстър, госпожа Мей сподели, че водачът на лейбъристите би трябвало да си извлече поучения от акцията през 2017 година, когато отхвърли болшинството на Консервативната партия, макар че социологическите изследвания демонстрират, че тя ще завоюва.

Тя настоя, че идващите общи избори не са „ предупреден “, казвайки: „ Първо, на прага, на който отивам, Кийр Стармър не е Тони Блеър. Гледката на тези прагове е друга от чувството преди 1997 година Второ, в действителност - сигурен съм, че членовете на Лейбъристката партия биха приели това - спечелването на нужния брой места, с цел да завоюват, е мъчно решение, тъй като би трябвало да свършите доста работа на място, с цел да можете да извършите това.

„ И трето, видяхме доста неочакв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР