Акт за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци бе съставен на пловдивчанка,

...
Акт за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци бе съставен на пловдивчанка,
Коментари Харесай

Глобиха голяма мундарка в Пловдив

Акт за нерегламентирано изхвърляне на боклуци бе формиран на пловдивчанка, хваната в нарушаване от уредника на „ Чистота “ за регион „ Западен “, осведомят от общинското дружество.

Единият от общо двата контейнера на бул. „ Пещерско шосе “ 113 (срещу УМБАЛ „ Пълмед “) е бил напълно напълнен със строителни боклуци, а в другия гражданката е продължавала да изхвърля тухли, начупена на части стена от гипсокартон, а в близост били струпани килими.

След подадения от екипа на „ Чистота “ сигнал на място са пристигнали  служители на Пловдивския общински инспектора и Второ районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Съставеният акт е по общинската разпоредба за запазване на околната среда, като плануванаъа за физическите лица глоба е в размер от 300 до 800 лева

Директорът на „ Чистота “ инж. Десислава Георгиева още веднъж приканва пловдивчани да не замърсяват града и да изхвърлят другите потоци боклуци на избраните за задачата места. За повече информация могат да се обръщат на тел. 032/675 817.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР