Волейболистите на ЦСКА отстъпиха драматично с 2:3 гейма на Дея

...
Волейболистите на ЦСКА отстъпиха драматично с 2:3 гейма на Дея
Коментари Харесай

Александър Попов: Момчетата се раздадоха, но направихме грешки накрая

Волейболистите на ЦСКА отстъпиха трагично с 2:3 гейма на Дея спорт (Бургас) в дербито на 19-и кръг на efbet Супер Волей, изиграно в зала " Васил Симов ". 

Ето какъв бе коментарът на старши треньора на " алените " Александър Попов: 
 Дея спорт излъга ЦСКА в София след страхотна драма в дербито на НВЛ, необикновен Димитър Димитров с 35 точки (7 аса!) Дея спорт излъга ЦСКА в София след страхотна драма в дербито на НВЛ, необикновен Димитър Димитров с 35 точки (7 аса!)
“Мисля, че това е един от положителните ни мачове. Дея беше един от любимците при започване на сезона, а по-късно се потвърди, че има доста още класни тимове и като цяло доста от отборите играят добър волейбол. Днешният мач беше доста значим, само че за жалост в тайбрека направихме неточности в последните моменти. Днес обаче момчетата се раздадоха, за разлика от предходния мач. Предстоят ни и други мачове, освен посещение на Нефтохимик и по тази причина не сме се фокусирали единствено върху тях. Изпуснахме няколко значими обстановки последните две седмици, тъй че това, което ни следва, е добра игра и каквото стане. ”

Снимки: NVL/Startphoto.bg  

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР