Футболистът на Левски Марин Петков е отказал и новото предложение

...
Футболистът на Левски Марин Петков е отказал и новото предложение
Коментари Харесай

Марин Петков отново отказа да предподпише с Левски

Футболистът на Левски Марин Петков е отказал и новото предложение от клуба за удължение на контракта му. Това най-вероятно ще принуди управлението на клуба да продаде младежкия национал през лятото. Желанието на играча е да продължи кариерата си в чужбина. Контрактът на 20-годишния футболист е до юни 2025 година и след Нова година той ще може да договаря свободно с различен тим, в който да премине като свободен сътрудник.

Петков дебютира за Левски на 10 ноември 2019 година при гостуването на Ботев (Пловдив), изгубено с 0:1. Дебютното му попадение също пристигна при проваляне на " сините " - 1:2 от Славия в " Овча купел " на 17 март 2021-ва.

През есента Петков предимно оставаше на аварийна пейка за сметка на фланговите нападатели Уелтън и Роналдо. Двамата обаче бяха продадени през зимата, надлежно на японския Гамба Осака и съветския Ростов. Така младокът получи място в титулярната единайсеторка на " сините ". Николай Костов му даде късмет и той го сграбчи. От началото на сезона крилото има на сметката си 32 дуела във всички шампионати, в които вкара 8 попадения, като пет от тях пристигнаха точно напролет. Петков е и най-младият състезател в историята на клуба, който доближава до кота 100 публични мача. До момента младежкият национал има на сметката си 128 срещи и 21 гола във всички съревнования. В предишното към Петков е имало интерес от задгранични клубове, а в случай че продължава по този начин, през лятото той ще е още по-голям. От много време играчът е в полезрението на Бордо. През лятото даже се твърдеше, че е доста евентуално нападателят да премине в редиците на френския клуб, само че това не се случи. 
 Марин Петков: Не е прелестно, когато почитателите не са единни с факторите в клуба
Марин Петков: Не е прелестно, когато почитателите не са единни с факторите в клуба

Играчът на Левски разяснява разделянето
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР