ВизиткаMars, Inc., един от най-големите производители на храни в света,

...
ВизиткаMars, Inc., един от най-големите производители на храни в света,
Коментари Харесай

Mars, Inc. залага на 100% устойчиво какао в продуктите си до 2025 г.

ВизиткаMars, Inc., един от най-големите производители на храни в света, чието портфолио включва марки като M&M`s, Snickers, Twix, Orbit, Whiskas и Pedigree, продължава да развива устойчивия си бизнес проект за един по-добър свят. Какви са достиженията на компанията досега и какво възнамерява за 2025 година споделя Предраг Милинчич, шеф " Mars, Inc. България " . Той има дълготраен опит в хранително-вкусовата индустрия и дава отговор за активността на компанията на Балканите. ВизиткаMars, Inc., един от най-големите производители на храни в света, чието портфолио включва марки като M&M`s, Snickers, Twix, Orbit, Whiskas и Pedigree, продължава да развива устойчивия си бизнес проект за един по-добър свят. Какви са достиженията на компанията досега и какво възнамерява за 2025 година споделя Предраг Милинчич, шеф " Mars, Inc. България " . Той има дълготраен опит в хранително-вкусовата индустрия и дава отговор за активността на компанията на Балканите. Как Mars, Inc. построява стабилно бъдеще? Какви са главните цели и достижения на проекта " Устойчивост за едно потомство "?
В Mars се ръководим от убеждението, че светът, който желаеме на следващия ден, стартира с метода, по който вършим бизнес през днешния ден. Ето за какво стартирахме проекта " Устойчивост за едно потомство ", който цели понижаване на нездравословното влияние върху околната среда, изцяло възстановяване качеството на живот, поощряване на устойчиви аграрни практики и основаване на устойчиви и рециклируеми опаковки.

Имаме няколко обилни достижения, в това число понижаване на чистите излъчвания с 6.1%, превръщане на 20% от опаковките ни в такива за многократна приложимост, преработване или компостиране, както и потреблението на 100% стабилно добита риба в продуктите за домашни любимци в Европа. Работим интензивно за реализиране на задачата си до 2025 година да използваме100% стабилно какао в партньорство с снабдители, следвайки строги екологични стандарти. Вече 61% от употребяваното от нас какао дава отговор на условията. Внедрихме и системи за надлежна инспекция за правата на индивида във всички свои индустриални обекти в света.
Какви са наблюденията ви върху свършеното до момента и какви са бъдещите ви цели?
- В Mars се ръководим от петте правилото:качество, отговорност, реципрочност, успеваемост и независимост . Работим интензивно да произвеждаме артикули с най-хубаво качество, които се добиват и опаковат по резистентен метод. С горделивост мога да кажа, че до момента сме постигнали забележителен прогрес в постигането на задачите си и нямаме желание да забавяме темпото. Освен достиженията, които към този момент загатнах, компанията цели да отстрани неустойчивото потребление на водни запаси в своите интервенции, като поставената цел е понижаване с 50% до 2025 година
Реклама Какви са вложенията за преустрояване на бизнеса ви във все по-социално отговорно и стабилно бъдеще?
- Планът " Устойчивост за едно потомство " започва през 2017 година с бюджет милиарди долари, като влагаме в научни проучвания, нови технологии и в построяването на трайни партньорства, с цел да подпомогнем прехода към по-устойчиво бъдеще. Инвестирахме в над 12 000 типа опаковки, източници на възобновима сила, преструктуриране на веригите за доставки, с цел да се предотврати обезлесяването, и в системи за инспекция на човешките права в индустриалните ни обекти.
Как анализирате практиките си за запазване на околната среда, основано на научни доказателства и мненията на потребителите?
- Повечето консуматори избират марки, които споделят техните цели и възгледи. Mars се управлява от задачата да сътвори един по-добър свят на следващия ден, като се оправя с екологичните и обществените закани. Това са полезности, с които хората могат да се асоциират. Съществуват научни доказателства за изменението на климата, последствията от обезлесяването, обществената неправда и Mars се ангажира да се оправи с тези провокации посредством научно обосновани дейности в поддръжка на Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации.

Вярвам, че с помощта на задачите ни, учредени на петте правилото, не съществува предизвикателство, с което да не можем да се оправим.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР