В рамките на по-обширното оживление на крипто пазара, стойността на

...
В рамките на по-обширното оживление на крипто пазара, стойността на
Коментари Харесай

Shiba Inu скочи драстично, XRP20, WSM и LPX биха могли да последват

В рамките на по-обширното раздвижване на крипто пазара, цената на Shiba Inu през вчерашния ден означи забележителен растеж, което даде причина за наслада на вложилите в тази меме монета.

Увеличението в цената на монетата може да бъде приписано освен на настоящото удобно въодушевление в бранша на криптовалутите, само че и на нейното практическо “оръжие ” – Shibarium.

Според данни от водещия уебсайт за разбори CoinMarketCap, през вчерашния ден следобяд комерсиалната цена на SHIB даже прескочи $0.000001, което е страхотна вест, а през днешния ден – все още на писане на публикацията, доближи до $0.000001003.

В публикацията ще разгледаме по-обстойно $SHIB. Освен това ще забележим и три други доста перспективни криптовалути –  XRP20, Wall Street Memes  и Launchpad XYZ , които също се появиха с гръм и тропот на сцената.

Защо скочи Shiba Inu?

Shiba Inu притегля забележителен интерес заради своята известност. Чрез посветеност към разнообразни нововъведения, екипа зад плана се пробва да се освободи от етикета, който бе подложен на $SHIB. А точно –   “меме криптовалута ”.

Един важен образец е Shibarium. Усилията, ориентирани към основаването на плана, към този момент доближават момента на реализация, с идно начало през август.

Този иден софтуерен триумф поражда нараснал възторг измежду общността, освен поради софтуерното развиване, само че и поради последствията от него.

Същевременно това позитивно развиване подхожда с упованията за огромна смяна в цената на актива. Съчетанието на старта на Shibarium и предстоящото покачване на цената основава значим миг за възможната смяна в цялостното схващане за меме криптовалутите като умозрителен актив “без функционалност ”.

Междувременно, съгласно основателя на меме валутата, Shytoshi Kusama, идната разработка на Shiba Inu за цифрова еднаквост, основана на блокчейн тагове, ще даде редица приложения, които ще допринесат за верификацията на разнообразни артикули и услуги.

Предварителни продажби, които могат да трансформират крипто системата

Разбира се, разработките в крипто света надалеч не се свеждат единствено до сходната на NFC система за тагове Shibarium. Много други крипто планове които могат да допринесат за обществото, също имат неповторими концепции,.

В идващите редове ще разгледаме XRP20, Wall Street Memes и Launchpad XYZ – три разнообразни концепции, три предварителни продажби и три евентуални изгоди за общността.

XRP20

Да стартираме с XRP20. Криптовалутата се профилира като една от най-горещите други възможности на Shiba Inu. Със своята сполучлива начална краудфъндинг акция, която към този момент доближи първата си цел, планът продължава да набира скорост. Досега са събрани впечатляващите $1.9 милиона, като вложителите са все по-ентусиазирани.

Цената на XRP20 е повече от скромна – единствено $0.000092 за токен, което предлага страхотна опция за вложителите да закупят огромен брой токени с релативно дребна сума. Освен това, планът е решен да разпредели цели 40% от своята обща наличност за стейкинг награди. Това дава на вложителите опцията да генерират въздържан приход, до момента в който поддържат развиването на плана.

Една от основните особености, които издигат XRP20 пред доста други криптовалути, е съществуването на формален отчет за одитирането на смарт контракта . Това обезпечава гаранция за сигурността на вложителите.  

Предоставянето на подобен отчет също по този начин ускорява доверието в плана, наблягайки уговорката на разработчиците към основаването на надеждна и постоянна криптовалута, която освен конкурира, само че и може да надмине достиженията “големите риби ” като Shiba Inu.

Wall Street Memes

Wall Street Memes ($WSM) се разпростира като една от водещите меме криптовалути на пазара, предлагайки страхотна опция на добре познатата ни Shiba Inu. Въпреки че $SHIB означи впечатляващ растеж с към 20% на седмична база, $WSM не изостава и се хвърля в борбата за доминация измежду меме монетите.

С над $23 милиона събрани и цена от $0.00331, $WSM продължава да притегля вниманието на вложителите и почитатели на меметата. Неговата известност се удостоверява и от големия брой почитатели в Twitter – над 250,000, което е явен знак за дейната общественост към плана.

Не можем да пренебрегнем и обстоятелството, че меме криптовалутите станаха неразделна част от крипто сцената. Прогресът на Pepe Coin, който се изкачи като третата съществена мощ в меме света, е явен знак, че ползата към тези занимателни монети не отслабва.

$WSM предлага неповторима композиция от капиталов капацитет и културен феномен, която го отделя от другите меме криптовалути и до момента в който Shiba Inu може да получи своите заслужени похвали (особено със своя Shibarium), Wall Street Memes се демонстрира като нова звезда, която всеки вложител би трябвало да следи от близко.

Launchpad XYZ

Launchpad XYZ съставлява новаторска комерсиална платформа, която прави сериозен пробив в света на криптовалутите. Със събрани досега над $1.25 милиона, тя бързо става една от водещите платформи в света на Web3.

При цена на токена от $0.0445, $LPX освен предлага атрактивни благоприятни условия за инвестиция, само че и се обрисува като сериозен съперник на колоси като Shiba Inu.  

Launchpad XYZ предлага страхотна идея, която обгръща актуалните трендове и потребности на потребителите, като дава опцията за отчасти вложение – инструмент, който може да донесе огромна стойност за вложителите, изключително в променливата среда на крипто пазарите. Ще имате опция да купувате отчасти коли, недвижими парцели и всичко, което ви пристигна мислено, което ще сътвори страхотни благоприятни условия за въздържан приход.

С тази платформа, вложителите освен имат опция да разнообразят портфейла си, само че и да вземат осведомени решения, основани на детайлни разбори и принадлежности, предлагани от Launchpad XYZ, с което да усилят своя капитал.



Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР