Двете най-големи криптовалути по пазарна капитализация реализираха завидни печалби в

...
Двете най-големи криптовалути по пазарна капитализация реализираха завидни печалби в
Коментари Харесай

Биткойн отново се изстреля над $70,000 – Етериум достигна $3,450

Двете най-големи криптовалути по пазарна капитализация осъществиха забележителни облаги в границите на последните 24 часа, събуждайки любознание измежду крипто пазара.

Една от аргументите, които стоят зад скока на Етериум е, че ETF aнализаторите на Bloomberg Ерик Балчунас и Джеймс Сейфарт, които преди този момент бяха мощно скептични във връзка с утвърждението на SEC за спот Етериум ETF, неотдавна преразгледаха прогнозата си.

В нова актуализация те разкриха приемането на информация, която ги е предиздвикала да покачат вероятността за утвърждение до 75%.

Въпреки този оптимизъм, анализаторите означиха , че са внимателни да не надвишават 75% (от 25%) заради упованието на вероятни подавания на документи през идващите дни, което демонстрира, че доверието им остава нестабилно.

След това известие цената на Етериум означи забележителен растеж, като се повиши с към 7% в границите на няколко минути, отразявайки се в 12.5% облаги за деня, достигайки $3,450 все още на писане на публикацията. Тази вест наподобява оказа позитивно влияние и върху Биткойн , въпреки и в по-малка степен.

 BTC означи малко над 6% растеж на цената си през последния ден, достигайки комерсиална цена от $70,000 към 23:00 ч. българско време по данни на CoinMarketCap.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР