Ентусиасти на McDonald's, пригответе се за удоволствие, тъй като любимият

...
Ентусиасти на McDonald's, пригответе се за удоволствие, тъй като любимият
Коментари Харесай

Феновете на McDonald`s се разделиха относно „объркващото“ McFlurry като ново меню, обявено

Ентусиасти на McDonald's, пригответе се за наслаждение, защото обичаният колос за бързо хранене вкарва три вълнуващи нови детайла в менюто си, дружно с връщането на някои остарели обичани.

С повишението на температурите мнозина излизат навън с храната и лакомствата си. McDonald's от дълго време е желано място за разхлаждащ McFlurry през по-топлите месеци и тази година те подправят нещата с чисто нов усет на Skittles от идната седмица. Това допълнение, дружно с други нови продукти, провокира много диалози измежду правилните на McDonald's.

От сряда, 29 май, клиентите могат също по този начин да се насладят на новия Hat Trick Burger. Това богато предложение включва три телешки банички, две филийки сирене, лук на скара, кетчуп и горчица - всичко това обгърнато в кифличка със сусамово семе. Пускането на бургера съответствува със спортно лято, в това число Олимпиадата, която стартира през юли. На цена от 5,89 английски лири за нормално хранене и 7,69 английски лири за приблизително хранене, то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР