Външният министър на Израел се насочва към Франция в опит

...
Външният министър на Израел се насочва към Франция в опит
Коментари Харесай

Израел се стреми да овладее последиците от искането за заповед за арест, подкрепено от някои съюзници

Външният министър на Израел се насочва към Франция в опит да овладее последствията от решението на прокурора на международния съд да изиска заповеди за арест на израелски и Лидерите на Хамас.

Франция, както и Белгия и Словения, споделиха в понеделник, че поддържат хода на прокурора на Международния углавен съд (МНС) Карим Хан, който упрекна израелския министър председател Бенямин Нетаняху, неговия министър на защитата Йоав Галант и трима водачи на Хамас – Яхя Синвар, Мохамед Дейф и Исмаил Хания – за военните закононарушения и закононарушенията против човечеството в линията Газа и Израел.

Тяхната поддръжка разкрива раздялите в метода на Запада към Израел и задълбочава световната изолираност на страната поради държанието й във войната в Газа.


Срещи на израелския външен министър Израел Кац с френския му сътрудник и други високопоставени чиновници може да зададе тона за това по какъв начин страните се ориентират по заповедите – в случай че в последна сметка бъдат издадени – и дали могат да представ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР