Анализаторите на Bloomberg Джеймс Сейфарт и Ерик Балчунас значително повишиха

...
Анализаторите на Bloomberg Джеймс Сейфарт и Ерик Балчунас значително повишиха
Коментари Харесай

Шансовете за одобрение на спот Етериум ETF рязко скочиха

Анализаторите на Bloomberg Джеймс Сейфарт и Ерик Балчунас доста покачиха вероятността за утвърждение на спот Етериум ETF до 75%, което допуска огромна смяна в позицията на SEC.

Балчунас означи , че се приказва за евентуален поврат от страна на SEC, евентуално заради политически напън. Преди това консенсусът беше, че тези ETF ще бъдат отказани заради минимално взаимоотношение сред емитентите на ETF и SEC, като анализаторите оценяваха единствено 10% късмет за утвърждение.

Въпреки това някогашният основен изпълнителен шеф на Grayscale Майкъл Зоненшейн остана оптимист с наближаването на крайния период за утвърждение на Етериум ETF.

Сега, в светлината на последните развития, Сейфрат и Балчунас  са нараснали възможностите за утвърждение до 75%, в очакване на спомагателни актуализации на заявките. Репортерът на Fox Business Елинор Терет загатна, че обстановката се развива “в действително време ”.

Анализаторът на криптовалути Джейк Червински означи, че утвърждението на спот Етериум ETF би било изненадващо за мнозина във Вашингтон, окръг Колумбия, което евентуално демонстрира забележителна смяна в крипто политиката на Съединени американски щати след двупартийното гласоподаване на SAB 121.

Както беше обявено по-рано, окончателното решение на SEC по отношение на предлагането за VanEck ETF се чака на 23 май.

Цената на Етериум скочи с 23% през последната седмица, достигайки $3,600, до момента в който Биткойн се търгува към $70,000 откакто се изстреля с близо 11% за същия интервал.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР