Eminem дразни феновете с загадъчно съобщение, което накара всички да

...
Eminem дразни феновете с загадъчно съобщение, което накара всички да
Коментари Харесай

Eminem споделя загадъчен „последен трик“, тъй като феновете се страхуват, че новият албум „The Death of Slim Shady“ може да е последен

Eminem нервира почитателите с загадъчно известие, което накара всички да шумят за опцията нови мелодии да излязат по-рано от предстоящото - само че почитателите се опасяват, че ще бъде и последният му.

51-годишната хип-хоп легенда удари Instagram с клип, показващ текстов чат, подпечатан с датата, петък, 31 май, 00:00 ч. Обръщайки се към „ всички контакти “, известието злокобно декларира: „...и за последния ми трик! “.

Нетърпеливи почитатели залагат на това Еминем да ги изненада с нови бийтове на 31 май, като някои допускат индивидуален може да кацне, преди да помахаме за довиждане на месеца. Има също спекулации, че неговият „ финален трик “ може да загатва, че идващият му албум е последният реверанс за прословутото му алтер его, Slim Shady.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете на.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Само предишния месец Еминем изпусна, че идният му албум е наименуван „ The Death of Slim Shady (Coup de Grace) “, ще излезе на сцен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР