Метеорологичните експерти прогнозират друга малка гореща вълна, която ще удари

...
Метеорологичните експерти прогнозират друга малка гореща вълна, която ще удари
Коментари Харесай

Нова гореща вълна, която „ще удари Обединеното кралство през юни“ със седем дни слънце и изпепеляващи температури

Метеорологичните специалисти предвиждат друга дребна гореща вълна, която ще удари Обединеното кралство идващия месец, откакто температурите скочиха до 20 градуса през уикенда.

Метеоролозите на Accuweather предвиждат сходни меки условия за празничния уикенд с оптимални температури от 22C в Лондон в понеделник. Междувременно живакът се чака да доближи 19C в Манчестър и 20C в Глазгоу. Но преди този момент ще има доста дъжд, споделя Метеорологичната работа, която към този момент е издала предизвестие за гръмотевични стихии в Северна Ирландия - и сподели, че може да има повече в Обединеното кралство тази седмица.

Зам. основният метеоролог Дан Рудман сподели: „ Ниското налягане ще повлияе на нашето време от средата на тази седмица, носейки пороен дъжд в елементи от Обединеното кралство. Най-вероятно е в източните региони да има най-вече натрупвания на превалявания, макар че това ще зависи от тъкмо позициониране на ниското налягане Важно е да следите прогнозата, защото детайлите стават по-ясни и е в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР