Успехите за Мария Бакалова продължават с пълна сила. Вчера, 20

...
Успехите за Мария Бакалова продължават с пълна сила. Вчера, 20
Коментари Харесай

Стажантът с Мария Бакалова превзе Кан 2024 - колко време всъщност са продължили овациите след филма

Успехите за Мария Бакалова не престават с цялостна мощ. Вчера, 20 май, българската актриса прикова всички погледи на аления килим на кинофестивала в Кан.
 Звездният момент на Мария Бакалова на премиерата на
Звездният момент на Мария Бакалова на премиерата на " Стажантът " в Кан

Как се одобри новият филм на актрисата

Бакалова участва на премиерата на " Стажантът " дружно с сътрудника си Себастиян Стан и режисьорът на кино лентата Али Абаси. В " Стажантът " актрисата влиза в ролята на Ивана Тръмп - първата брачна половинка на Доналд Тръмп. Докато Себастиян Стан се превъплътява в самия Тръмп, а сюжетът ни връща през 70-те и 80-те години на предишния век, когато бизнесът му с недвижими парцели е във напредък.

На кинофестивалите от изключително значение за качеството на един филм са овациите, които получава директно след премиерата си. В случая на  " Стажантът " обаче има няколко разнообразни изказвания за това какъв брой минути са траяли те.
 Снимка 665840

Variety настояват, че става дума за осем минути , в които публиката в залата е ръкопляскала на крайници. От The Hollywood Reporter считат, че са били съвсем осем минути , до момента в който Deadline са засекли цели 11 минути аплодисменти .

Според Entertainment Tonight овациите след прожекцията на  " Стажантът " са траяли съвсем 10 минути . Имайки поради всичко това и огромната разлика от три минути сред някои от източниците, от Vulture считат, че в последна сметка овациите след края на кино лентата са били към девет минути и половина .

Въпреки няколкото разнородни информации, досега това е един от най-аплодираните филми на Кан 2024. Megalopolis на Франсис Форд Копола получи към осем минути ръкопляскане, а " Фюриоза: Сага за " Лудия Макс " даже по-малко - седем минути.
 Мария Бакалова като Ивана Тръмп - първи публични фрагменти от
Мария Бакалова като Ивана Тръмп - първи публични фрагменти от " Стажантът "

Дни преди формалната премиера на " Стажантът " в Кан

Твърденията за овациите след Emilia Pérez със Зоуи Салдана и Селена Гомес пък са за към 10 минути. The Substance с Деми Мур е получил към 11 минути ръкопляскане. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР