В един от доста бедните райони на бразилския град Кампинас

...
В един от доста бедните райони на бразилския град Кампинас
Коментари Харесай

Бездомно куче спасило новородено бебе

В един от много бедните региони на бразилския град Кампинас животът течал в нормалното си русло. Но нормалната картина била нарушена от едно рижаво куче. То излязло от боклукчийските контейнери, носейки в зъби… новородено бебе!

Било видно, че детето се било появило преди малко на бял свят. Даже не му била отрязана пъпната шнур!

 куче-спасява-дете

С бебето в своята паст кучето се отправило към най-близкия дом. Домакинята, която видяла тази картина, била шокирана. Но съумяла да превъзмогне първичния уплах и побързала да помогне на детето.

Невероятно, само че се оказало, че дребното момиченце било живо! А кучето доста грижливо пренесло новородената, без въобще да й навреди.

Бебето незабавно било откарано в болница, където му оказали нужната помощ. Лекарите споделят, че момиченцето е крепко и нищо не заплашва живота й.

 спасено-бебе

Полицията се пробвала да откри биологичната майка на детето, която направила тази безчовечна постъпка. А по същото време кучето, избавило детето, станало същинска звезда в своя регион. Местните я назовават Анджела и споделят, че в нейния облик на земята се спуснал ангел.

Мнозина незабавно желали да приютят бездомното куче в своя дом. Но тя останала вярна на своя свободомислещ темперамент. И макар че всички съседи интензивно хранят кучката, тя продължава постоянно да оглежда локалните контейнери. Може би просот ревизира дали и някой различен няма потребност от помощ?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР