Финалът на Десинсг старс“ продължава да е широко обсъждана и

...
Финалът на Десинсг старс“ продължава да е широко обсъждана и
Коментари Харесай

Зрителите бесни на бТВ заради фарса в Денсинг старс

Финалът на „ Десинсг старс “ продължава да е необятно обсъждана и дискутирана тематика в обществените мрежи.

Прави усещане обаче, че в случай че се вземат под внимание мненията, поставената под подозрение победа в танцувалното шоу на доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков съществено рефлектира върху престижа на бТВ.



Много почитателите на формата считат също, че случилото се на финала ще отнеме зрителска публика на малкия екран и от това ще завоюва нейния главен конкурент Нова Тв.

Във фейсбук страницата на „ Денсинг старс “ потребителите не крият своето отвращение от крайния резултат и не икономисват рецензии към медията, която излъчи предаването.



Предлагаме Ви някои от мненията, а вие преценете доколко са основателни:

Достатъчно изнервихте хората. После - за какво публиката избира Нова Тв. Ами, тъй като не си разрешава такива извращения, може би по тази причина.

Винаги съм предпочитала Нова и с този ваш подправен край разбрах за какво. В тази страна всичко е шуробаджанащина.

Най тъпото е, че бТВ продължава да ни натяква, че Щонова и Месечков са спечелили.

Победителят е Дара и това е вън от подозрение. И не, това не е изборът на публиката, а на бТВ!

Спечели най смешната ви финалистка. През цялото време се държеше детско, като че ли е на 18 година И танцови умения не забелязах. Абсолютно безочливо от страна на БТВ.

БиТиВи е продуцента, само че измежду състезателите бяха позволени двама работещи в малкия екран – синоптичката Натали Трифонова и водещата на здравно предаване доктор Неделя Щонова. Беше ясно, че спечелилият ще бъде избран измежду тях без значение от оценки на жури и зрителски избор.

Всички излъчвания по БТВ ми демонстрират, че като Нова Тв няма. Дара е победител.

Голям цирк. Смешен жесток. Направиха народа на простаци. Толкова нагласено и натъкмено скоро не сме гледали. С ниски оценки – първи. Високите оценки, младоци – навън. БТВ се изложиха.

Срам за БТВ. Чета мненията и се чудя, кой в действителност е дал своя вот за докторката? Досега я харесвах, гледах и предаването й, само че това, което се случи, е подигравка. Дара е същинският победител.

БТВ удари дъното. Да се извини обществено на Дара и Джими. Да се извини и на нас феновете, че още веднъж ни направиха на простаци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР