Бившият заместник-кмет по икономическите въпроси на община Пловдив откри интересна

...
</TD
>Бившият заместник-кмет по икономическите въпроси на община Пловдив откри интересна
Коментари Харесай

Бивш зам.-кмет на Пловдив: Дали покрай растителността в Марица няма да се бръкне и в кацата с меда?

Бившият заместник-кмет по икономическите въпроси на община Пловдив откри забавна връзка сред оповестяването на частичното бедствено състояние поради дърветата в река Марица, оповестяването на незабавна процедура за избор на реализатор посредством директно договаряне и болничните на кмета. Ето какво написа Константинов в профила си във фейсбук:

" Кметът Димитров разгласи бедствено състояние за река Марица и влезе в болничното заведение за интервенция. Очевидно има координация сред двете събития, тъй като и двете са планувани. Това е остаряла тактичност на нашите кметове. Имам един отчет на АПИ за проверка на плана Колодрум. Интересното е, че всички документи по този план са подписвани от заместител кметове, няма нито един автограф на. Договора с Министерство на регионалното развитие за Транспортния план също е подписан от зам.-кмет.

Ако проследим събитията през последните 2 години, ще видите, че при всяка конфликтна обстановка кметът е в болнични. Пожелавам му да се възвърне бързо, с цел да си поеме отговорностите на кмет.

Сега обаче дано да се върнем на Реката. Там несъмнено ще работи ПИМК - както на стадион Пловдив (б.а. - стадион " Христо Ботев " ) и на Водния план. Ще се почиства сектор от 5 км, като не излиза наяве какво ще се прави с останалите километри, тъй като в община Пловдив влизат 13 км.

От формалната информация не излиза наяве какво ще се прави с компрометираните сектори от подпорните стени, а там където въобще няма подпорни стени???

Трябва всички доста деликатно да следим какво ще излиза от коритото на реката. Там има хиляди кубични метри пясък и трошляк, които са доста скъпи за всяка строителна компания. Дали около растителността няма да се бръкне и в кацата с меда?!

При почистването от растителност ще се разместват наноси, само че това може да е рисково за мостовете - въобще има доста незнайни и в този момент на плещите на зам.-кмета Тимчев е стоварена огромна отговорност. Дано употребява знанията на положителни специалисти, тъй като белите, които могат да се създадат, са доста. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР