Еднократна финансова помощ ще получат 31 семейства във Варна за

...
Еднократна финансова помощ ще получат 31 семейства във Варна за
Коментари Харесай

Зарадваха с добра новина варненски семейства

Еднократна финансова помощ ще получат 31 фамилии във Варна за лекуване на репродуктивни проблеми. За 22 от двойките средствата са в размер на 2000 лева, а 9 – 3500 лева Има една отказана молба, защото документите не дават отговор на разпоредбите – поданство или непрекъснат адрес, стана ясно от съвещание на комисията по " Здравеопазване “ в Общинския съвет на Варна.

Общата сума на предлаганите еднократни помощи за лекуване на лица с репродуктивни проблеми е в размер на 75 500 лева, като има излишък от 84 500 лева

Общо 60 души ще получат еднократни помощи за лекуване, взеха решение на днешното си съвещание съветниците от ПК " Здравеопазване “ към Общински съвет – Варна. На 12 лица беше отказана финансова помощ заради не отговаряне на критериите.

Общата сума на предлаганите еднократни помощи за лекуване на жители по открития здравен статус е в размер на 53 350 лева, като остават 4687 лева до края на календарната година.

По време на съвещанието беше показана ежемесечна информация за финансовото положение на " СБАЛПФЗ-Варна “. Според доклада на Тубдиспансера отговорностите до края на март възлизат в размер на 476 536 лева

Предложено бе монтиране на охранителни видеокамери поради вандалски прояви по отношение на постройката. Съветниците оставиха решението за последващи съвещания, с цел да се организира среща с шефа на лечебното заведение и да се потърси източник на финансиране.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР