БСП показа, че може да бъде социалния стълб в държавата

...
БСП показа, че може да бъде социалния стълб в държавата
Коментари Харесай

БСП показа, че може да бъде социалния стълб в държавата

„ Българска социалистическа партия сподели, че може да бъде обществения дирек в страната с присъединяване си в ръководството. Доказаха го резултатите. Рекордна обществена стратегия в размер на 22 милиарда и поддръжка за фамилиите, възрастните хора, работещите. Бяхме първи  по промишлен напредък в Европа, когато министър на стопанската система и вицепремиер беше от Българска социалистическа партия. Когато имахме министър на туризма в най-тежкото време, когато съветските туристи отхвърлиха чартърите и всичко се случи безусловно за един ден, нашият министър отиде в Полша, предоговори туристи, по-късно Институтът по туризъм регистрира в това тежко време растеж с 35 % ”. Това съобщи лидерът на листите на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област и Габрово Иван Ченчев в тв ефир.
„ За да има страна, която да е постоянна - би трябвало да има хора. А за тези хора - би трябвало да се грижи страната. Вместо това, в разразилия се политически конфронтация не виждаме някой да приказва за обществена поддръжка на хората, сещат се по акции някои от партиите, припознават някои неща, дори някои се пробват да ги откраднат. И когато Народното събрание проработи – внезапно тематиките стават други, проблемите на деня стават други, един скандал запушва предходен скандал и по този начин всеки ден. И хората стават странична тематика. Но не и за Българска социалистическа партия ”, безапелационен е Ченчев.
„ Всички приказват за демографска злополука – и да, тя е злополука, от дълго време към този момент не е рецесия. Българска социалистическа партия предлагаме освобождение на младежите до 26 години от налог. Това е европейска процедура и тя работи в развитите страни ”, уточни Ченчев. Едната област, в която съм лидер е втора по обезлюдяване. Във всичките села, а те не са малко - няма нито едно учебно заведение ", разясни той.
„ Българска социалистическа партия счита, че след изборите партиите би трябвало да седнат да посочат четири или пет национални цели, ясно написани, да се обединят към тях и да излъчат с избран времеви небосвод, период и задания, в случай че щете, програмно надпартийно държавно управление ”, уточни Ченчев.
" В сделка и в кабинет на ГЕРБ няма да влезем – тъй като са токсични, тъй като считаме, че не ръководят добре, тъй като имаме решение на конгрес, тъй като сме единствената опция в ляво и не можем да предадем гласоподавателите си. Хората гласоподават за първата политическа мощ, само че гласоподават и за Българска социалистическа партия. Ние, чудовищно политическо изменничество, каквото направиха Сглобката – няма да правим ”, категоричен  е Ченчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР