Нито една помощ, която е била разтоварена от кея на

...
Нито една помощ, която е била разтоварена от кея на
Коментари Харесай

Никаква помощ, доставена през кея на САЩ в Газа, не е достигнала до палестинците, казва Пентагонът, тъй като проектът „може да се провали“

Нито една помощ, която е била разтоварена от кея на стойност 320 милиона $ край брега на Газа, не е доставена на палестинския народ към момента, сподели Пентагонът.

В изказване във вторник представителят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър сподели, че нито един от 569-те тона помощ, превозен до Газа от предходната седмица, не е стигнал до ръцете на гладуващите население. Временният пристан, издигнат от американската войска и наименуван JLOTS (Joint Logistics Over-the-Shore), стартира да разтоварва помощ от кораби предходната седмица, като първата пратка се търкаля по него в петък.

Плаващият пристан, разгласен за първи път от президента Байдън в речта му за положението на Съюза през март, би трябвало да транспортира 500 тона помощ дневно и да се усилва с течение на времето, адмирал Брад Купър, командващ Централното командване на военноморските сили на Съединени американски щати, сподели предходната седмица.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Норвегия публично признава Палестина за страна, както се чака да последват Испания и Ир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР