С народен танцов състав ИграОрците“ пловдивските социалисти представиха листата си

...
</TD
>С народен танцов състав ИграОрците“ пловдивските социалисти представиха листата си
Коментари Харесай

БСП Пловдив представи кандидатите си в район Южен

С национален танцов състав " ИграОрците “ пловдивските социалисти показаха листата си за идните парламентарни избори в парк " Белите брези “ в Кючук Париж. Кандидатите на " Българска социалистическа партия за България “ за 16 МИР Пловдив бяха показани от ръководителя на Градския съвет инж. Калин Милчев.

Най-младият претендент на социалистите Стефан Георгиев съобщи пред събралите се жители, че смяната е в ръцете на “БСП за България ", тъй като със своята млада листа се ангажира да работи за младите фамилии и ще се бори против демографската рецесия.

Младите претенденти Анастас Ангелов и Теодор Христов увериха пловдивчани, че ще работят за това техните връстници да виждат смисъл да остават в България. Като средства за реализиране на тази цел набелязаха нулев налог върху приходите от труд до навършване на 26 години и държавна стипендия за майки - студентки.

Експертни изявления направиха претендентите за народни представители Пламен Назаров, Румен Мотреников, Николай Аргиров и Мариана Алексиева, които обясниха на присъстващите вижданията на социалистите и заложените в платформата им стъпки за непоклатимост във всички сфери от живота на българите.

Срещата приключи с диалози с пловдивчани, питка за здраве и българско хоро.

“БСП за България " е номер 24 в бюлетините за народен и европейски парламент.

Купуването и продаването на гласове  е закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР