Западни служители предупредиха за икономическа катастрофа“ на окупирания Западен бряг,

...
Западни служители предупредиха за икономическа катастрофа“ на окупирания Западен бряг,
Коментари Харесай

Западни служители предупреждават за „катастрофа“, ако Израел отреже палестинските банки

Западни чиновници предизвестиха за „ икономическа злополука “ на окупирания Западен бряг, в случай че Израел не възобнови жизненоважно освобождение, че израелските банки би трябвало да поддържат връзки със своите Палестинските сътрудници.

Освобождаването, което би трябвало да изтече на 1 юли, разрешава заплащания за жизненоважни услуги и заплати, свързани с палестинските управляващи, и улеснява вноса на съществени артикули като храна, вода и електричество в окупираната Палестина територии.

Без него израелските банки ще престанат да вършат бизнес с палестински финансови институции и палестинската стопанска система на процедура ще спре с времето, споделиха трима западни чиновници.

Американски чиновник сподели: „ Това, което правим ... е, че не би трябвало да застрашавате достъпа на хората до храна, електричество и вода в миг като този, изключително на Западния бряг. “

Неподновяването на освобождението „ ще бъде в ущърб освен на Палестина ползите, само че също по този начин и за сигурността и стабилността на Израел и район...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР