Световният №5 в мъжкия тенис Карлос Алкарас продължава с защитата

...
Световният №5 в мъжкия тенис Карлос Алкарас продължава с защитата
Коментари Харесай

Алкарас продължава успешно защитата на титлата си в Умаг

Световният №5 в мъжкия тенис Карлос Алкарас продължава с отбраната на купата си от АТР 250 шампионата в Умаг, Хърватия, като младият испанец към този момент е на полуфиналите в конкуренцията.

На четвъртфиналите Алкарас надигра с 6:0, 6:4 аржентинеца Факундо Багнис, с цел да се класира за своя седми полуфинал от началото на 2022 година в АТР тура.

В спор за място на финала пък 19-годишният испанец ще играе против италианския квалификант Джулио Дзепиери, който дойде в Умаг без нито една победа в съществена скица на равнище АТР, само че третият му следващ триумф го класира за полуфиналите на конкуренцията. В следващата му жертва се трансформира испанецът Бернабе Сапата Мирайес, който Дзепиери надигра със 7:5, 6:4.

В другия полуфинал на шампионата в Умаг пък един против различен ще се изправят още двама италианци в лицето на Яник Синер и квалификанта Франко Агаменоне.

Поставеният под №2 Синер се наложи с 6:4, 7:6(5) над Роберто Карбайес Баена от Испания, до момента в който Агаменоне надигра с 6:2, 6:1 своя съотечественик Марко Чекинато. За Агаменоне, който до 2020 година играеше за Аржентина, това ще бъде първи полуфинал в шампионат на АТР.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР