Професионалният боксьор Тервел Пулев (19-1) обяви, че води преговори с

...
Професионалният боксьор Тервел Пулев (19-1) обяви, че води преговори с
Коментари Харесай

Тервел Пулев води преговори с бивш световен шампион

Професионалният боксьор Тервел Пулев (19-1) разгласи, че води договаряния с някогашен международен първенец за идващия си дуел.

41-годишният български състезател добави, че към момента нищо не е подписано, само че боксьорът, с който беседва, е ставал международен първенец в две категории. Срещата по всяка възможност ще бъде през есента.

Бронзовият медалист от Игрите в Лондон се наложи над камерунеца Роли Ламбърт в " Арена София ", през месец март. Той разяснява и проблема със състезателен център " Пулев ", част от който е потърпевш заради ремонтни действия.

" Сградата на спортния център, която е съсобствена. Ние имаме помещение, само че прилежащото помещение го купува вложител и взема решение да го събори. Това е незаконосъобразно. Ако аз имам апартамент в дадена постройка, аз не мога просто да го съборя. Трябва да имам единодушието на съседите и позволение от държавните органи. Без документи това е нелегално ", разяснява Пулев, който взе участие в конференцията " Златните ръкавици на България ", във връзка 100 години на Българската федерация по бокс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР