Ботев Пловдив стартира продажбата на билетите за последния си двубой

...
Ботев Пловдив стартира продажбата на билетите за последния си двубой
Коментари Харесай

Ботев стартира продажбата на билети за мача с Арда

Ботев Пловдив започва продажбата на билетите за последния си дуел за сезон 2023/2024 година " Канарчетата " ще завършат акцията с мач вкъщи против Арда.

Срещата е от VI плейофен кръг (7 - 10 място), като ще се изиграе в понеделник, 27 май, от 20:00 ч. на стадион " Христо Ботев " в Пловдив.
 Ботев (Пловдив) и Душан Керкез се схванаха за нов контракт
Ботев (Пловдив) и Душан Керкез се схванаха за нов контракт

Ето детайлности

Билетите са налични онлайн на, като при покупка през уеб страницата почитателите получават 5% отстъпка от цената. Пропуски ще се продават още в двата почитател магазина на клуба и на касите в деня на мача.

Цените на билетите са както следва:

- Трибуна Юг - 12 лева.- Трибуна Изток - 15 лева

- Трибуна Север - 12 лева.- Централна естрада (блок А1 и А7) - 15 лева

- Централна естрада (блок А2 и А6) - 20 лева.- Централна естрада (блок А3, А4, А5) - 30лв.

- Централна естрада (блок Premium 1 и 3) - 35 лева.- Централна естрада (блок Premium 2 VIP с кетъринг) - 70 лева

- Централна естрада (блок VIP Lounge 1912 с кетъринг) - 120 лева.- Притежателите на клубна карта " VIP " разполагат с 50% отстъпка при закупуването на 2 регулярни билета за срещата.

- Притежателите на клубна карта " 1912 " могат да се възползват от 40% отстъпка за един пропуск за срещата.- Деца до 4 години (включително) - влизат гратис на мачовете (без място).

- За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безвъзмезден. За тях е обособено особено място пред централната естрада, като те ще влизат през входа сред централната и южните трибуни.

Пропуските за почитателите на Арда могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия бранш на стадион " Христо Ботев ".

За мачовете от плейофната фаза на шампионата Ботев започва специфична самодейност. Всички деца сред 5 и 14 години (включително) влизат на естрада Север (сектор D) изцяло гратис, като би трябвало единствено да вземат своя безвъзмезден билет от каса или някой от нашите магазини.

Единствените условия са да се показа документ, удостоверяващ възрастта на децата, както и всеки хлапак да бъде съпроводен от възрастен (за който важат общоприети цени). За всеки постоянен билет за възрастен за естрада Север (сектор D) се поставят до два безвъзмездни детски пропуща.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР