Президентът на Българска федерация по волейбол Любо Ганев събира членовете

...
Президентът на Българска федерация по волейбол Любо Ганев събира членовете
Коментари Харесай

Любо Ганев свиква видео заседание УС на 31 март, ето какво ще се обсъжда

Президентът на Българска федерация по волейбол Любо Ганев събира членовете на УС за първо съвещание на 31 март от 11:00 часа. То ще бъде отдалечено с видео връзка, като в дневния ред са включени 5 точки.
 Общо заседание на БФВ @@@

Първата от тях е точно въпросът за шампионата при мъжете и дамите. След това новите управници във волейбола би трябвало да решат и за шампионалите при подрастващите . Трета точка е за установяване броя на тимовете и формулата, по която ще се играе идващото състезание за мъже и дами.
 Общо заседание на БФВ @@@

УС би трябвало да освободи от служба шефа на „ Волей Промоушън “ Станислав Николов и да избере нов на неговото място. За финала ще бъдат избрани ръководителите на комисиите във федерацията.
 10 клуба желаят завършек на сезона във волейбола
На първото съвещание няма да се разискват кандидатури за национални селекционери. Това ще стане след оферти на треньорската комисия.

Ганев прикани членовете на УС да обмислят дневния ред и да оферират още точки за включване в него. Видимо той демонстрира, че държи да съблюдава оптимално обещанието си световните решения за родния волейбол да се вземат демократично и в същото време намерено за обществеността.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР